Opptaket vårt åpner:
.
Om du ønsker kan vi sende deg en påminnelse dagen opptaket åpner, så har du en mindre ting å tenke på.
The admission portal opens:
If you wish, we can send you a reminder the day the portal opens, so you have one less thing on your mind.
Er du på jakt etter lederkoden? Savner du verktøy og innsikt som du ikke finner i den vanlige faglitteraturen? Trenger du kraft til å møte dine tøffeste utfordringer og inspirasjon til å oppnå dine dristigste mål?
Steinerhøyskolens lederutviklingsprogram bryter med konvensjonelle kursrutiner for å utløse et reelt vendepunkt i din personlige utvikling og profesjonelle karriere. Vår formel er å skape unike kombinasjoner. Coaching, endringsledelse og mental trening smeltes sammen med mytenes visdom, kreative strategier fra kunstfag og steinerpedagogikk. Resultatet er en forandring du ikke trodde var mulig!
Tidløs ledertrening er delt i tre emnner på 10 studiepoeng hver. De gir fullt utbytte som enkeltemner og utgjør samtidig en helhet dersom de tas i rekkefølge. Emnene består av tre samlinger i løpet av semesteret. Samlingene foregår i Oslo og andre steder på Østlandet.
Emneleder og hovedlærer for tidløs ledertrening er professor Even Lynne. Han har mange års erfaring som coach, ledertrener og sjef for Teaterhøgskolen på Kunsthøgskolen i Oslo.
Programmet passer for ledere i bedrifter, organisasjoner, skoler, barnehager og klasserom samt enkeltmennesker med interesse for selvledelse og personlig utvikling.
Savner du kreativ energi i liv og arbeid? Står du i endring og trenger nye verktøy? Vil du utvikle ferdigheter og egenskaper som du ikke har brukt i ledelse før?
Å skape visjoner, meningsfulle endringsprosjekter og nye løsninger utfordrer dine skapende sider som leder. På videreutdanningen i «kreativ endringsledelse» får du kraftfulle verktøy som vil overraske og inspirere deg. Vår metode er å krysse analytiske ferdigheter med fantasi. På den måten får du det du trenger av ideer, perspektiver og motivasjon til din endringsreise.
Din viktigste energireserve som leder har du i verdiene dine. På Tidløs ledertrening 2 lærer du å jobbe med dine personlige verdier på en måte som skaper motivasjon, glede og kvalitet i arbeidet ditt. Dine svakheter og tilbakevendende utfordringer i lederrollen er et annet tema. Du vil få kraftfulle verktøy innenfor emosjonell selvregulering, mestring av tankefeller og teknikker som fremmer viljestyrke, selvdisiplin og økt gjennomføringskraft. Gjennom å trene på de fem tidløse lederegenskapene kommer du inn i et intensivt arbeid der både tanke, følelse og vilje tas i bruk. Krevende lederutfordringer utforskes gjennom øvelser inspirert av situasjoner, konflikter og karakterer fra klassiske eventyr og myter. Du vil lære hvordan underliggende strukturer i disse fortellingene kan gi deg effektive lederverktøy i møte med hverdagens tøffeste utfordringer.
Som leder må du være lojal mot helheten. I Tidløs ledertrening 3 blir det satt et spesielt søkelys på overgangen fra delperspektiver og interessebasert adferd til helhetstenkning innenfor organisasjonsarbeid. Du får spennende innsikt i 4 dyproller som utgjør lederens arketypiske «anatomi» og du lærer å analysere «usynlige» sider ved virksomheter som arbeidsmiljø, kunnskapskapital, organisasjonskultur og verdikjedeposisjon. Du får også ulike verktøy innenfor samhandlingsteknikk. Det inkluderer både perspektivcoaching og arbeid med praktiske scenarier rundt oppstart av nye virksomheter. Mot slutten av emnet vil du lære hvordan du kan finne nye og overraskende kilder til inspirasjon i ditt organisasjonsutviklingssarbeid. Det skjer gjennom fordypning i pedagogikkens dannelsesbegrep og nyere utvikling innenfor kunst og estetisk filosofi.
Søknadsfristen er 15. april 2023. Steinerhøyskolen praktiserer lokalt opptak. Søknader som kommer inn etter fristen vil bli vurdert så lenge vi har ledige plasser – kontakt oss gjerne.
Opptakskravet er generell studiekompetanse.
Videreutdanningstilbudene kan kvalifisere for søknad om lån og stipend i Lånekassen eller kompetansehevingsmidler for lærere og barnehagelærere gjennom Utdanningsdirektoratet (søknadsfrist 1. mars). NB: Det er kun søkere som har en grunnutdanning fra før som kan søke kompetansehevingsmidler gjennom Utdanningsdirektoratet.
Undervisningen er samlingsbasert og omfatter tre samlinger over flere dager i løpet av semesteret.
Datoene er med forbehold om endringer.
Uke 35: tir. 29. august kl. 9-19 | ons. 30. august kl. 9-19
Uke 42: tir. 17. oktober kl. 9-21 | ons. 18. okt. kl. 9-21 | tor. 19. okt. kl. 9-21 | fre. 20. okt. kl. 9-14
Uke 48: tir. 28. november kl. 9-19 | ons. 29. november kl. 9-19
Uke 4: ons. 24. januar kl. 9-19 | tor. 25. januar kl. 9-19 | fre. 26. januar kl. 9-14
Uke 15: man. 8. april kl. 9-21 | tir. 9. april kl. 9-2 | ons. 10. april kl. 9-21 | tor. 11. april kl. 9-14
Uke 24: fre. 14. juni kl. 9-19 | lør. 15. juni kl. 9-19
Uke 4: man. 22. januar kl. 9-19 | tir. 23. januar kl. 9-19
Uke 16: tir. 16. april kl. 9-21 | ons. 17. april kl. 9-21 | tor. 18. april kl. 9-21 | fre. 19. april kl. 9-14
Uke 24-25: søn. 16. juni kl. 9-19 | man. 17. juni kl. 9-19