Videreutdanning

Tidløs ledertrening

Er du på jakt etter lederkoden? Savner du verktøy og innsikt som du ikke finner i den vanlige faglitteraturen? Trenger du kraft til å møte dine tøffeste utfordringer og inspirasjon til å oppnå dine dristigste mål?

Steinerhøyskolens lederutviklingsprogram bryter med konvensjonelle kursrutiner for å utløse et reelt vendepunkt i din personlige utvikling og profesjonelle karriere. Vår formel er å skape unike kombinasjoner. Det nyeste innen coaching, endringsledelse og mental trening smeltes sammen med mytenes visdom og kreative strategier fra kunstfag. Resultatet er en forandring du ikke trodde var mulig! Det er dette som er tidløs ledertrening.

Learning outcomes

Hva lærer du?

Programme structure

Studiets oppbygning

1. semester

2. semester

3. semester

4. semester

5. semester

6. semester

7. semester

8. semester

9. semester

10. semester

Further studies and work

Videre studier og jobb

Admission criteria

Informasjon om opptak

Det er ingen påmeldingsfrist for videreutdanningstilbudene. Opptakskravet er generell studiekompetanse.

Videreutdanningstilbudene kan kvalifisere for søknad om lån og stipend i Lånekassen eller kompetansehevingsmidler for lærere og barnehagelærere gjennom Utdanningsdirektoratet (søknadsfrist 1. mars). NB: Det er kun søkere som har en grunnutdanning fra før som kan søke kompetansehevingsmidler gjennom Utdanningsdirektoratet.

Tidløs ledertrening 2022 - 2023

Vår 2023 - Tidløs ledertrening, emne 1: Kreativ endringsledelse

Savner du kreativ energi i liv og arbeid? Står du i endring og trenger nye verktøy? Vil du utvikle ferdigheter og egenskaper som du ikke har brukt i ledelse før?

Å skape visjoner, meningsfulle endringsprosjekter og nye løsninger utfordrer dine skapende sider som leder. På videreutdanningen i «kreativ endringsledelse» får du kraftfulle verktøy som vil overraske og inspirere deg. Vår formel er å krysse analytiske ferdigheter med fantasi. På den måten får du det du trenger av ideer, perspektiver og motivasjon til din endringsreise. Videreutdanningen ledes av professor Even Lynne, er samlingsbasert, gir 10 studiepoeng. Programmet passer for ledere i nærings- og samfunnsliv, på skoler og i barnehager. Studieavgift er NOK 15.000. I tillegg kommer kostnad for reise og opphold.

Tre samlinger våren 2023 i Østlandsområdet (med forbehold om endringer):

Februar - 15.02 kl. 15-19, 16.02 kl. 9-19, 17.02 kl. 9-19.

April - 25.04 kl. 15-20, 26.04 kl. 9-20, 27.04 kl. 9-20, 28.04 kl. 9-19.

Juni - 17.06 kl. 9-20, 18.06 kl. 9-20.

Les mer her og på tidlosledertrening.no.

More information

For mer informasjon

Videreutdanning

Tidløs ledertrening

Points (ECTS):
Studiepoeng:
10 per semester
Duration:
Varighet:
Start date:
Studiestart:

Carried out as:
Omfang:
Moduler
Location:
Studiested:
Østlandet
Tuition fee per semester:
Pris per semester:
NOK 15 000
Dette studiet støttes av lånekassen.

Dette studiet støttes ikke av lånekassen
Søk dette studietApply for this studySøk dette studietApply for this study