Søk her

Søknadsskjema blir tilgjengelig 16 januar 2017.

LAST NED BROSJYRE

Brosjyrene vil bli tilgjengelig fra 01. mai 2017.

Last ned pdf

PRAKTISK INFORMASJON

• Barnehagekurset, uke 31.
  • Grunnkurs i steinerpedagogikk, uke 30.
  • Oslokurset, uke 31.
  • Påmeldingen foregår elektronisk. Informasjon, program, kursbeskrivelser og mulighet for påmelding vil være tilgjengelig fra 01. mai 2017.

Våre Studenter

Les om våre studenter

Oslokursene

Et sentralt møtested for steinerpedagoger fra hele Skandinavia. Oslokursene er åpne for alle.

Oslokursene

Oslokursene er en årlig begivenhet som Steinerhøyskolen arrangerer hver sommer i slutten av juli og begynnelsen av august. Kursene har etablert seg som et sentralt møtested for steinerpedagoger fra hele Skandinavia. Oslokursene er åpne for alle interesserte.

Oslokursene  blir arrangert i uke 30 og 31. Kurssamlingen består i hovedsak av fire kurs som ble arrangeres i lokalene til Rudolf Steinerskolen i Oslo på Hovseter.

• Grunnkurs i steinerpedagogikk, uke 30. Kurset rettet seg mot nye lærere, vikarer og assistenter.
  • Oslokurset, uke 31. Et rikt og mangfoldig etterutdanningskurs for lærere i grunnskolen med tilbud om kurs i mange undervisningsfag på alle trinn.
  • Barnehagekurset, uke 31. Kurset retter seg mot førskolelærere og medarbeidere i barnehager.

Klart for påmelding fra 1. mai.

Hvordan finner jeg Rudolf Steinerskolen i Oslo?

Flyveien 2 – Hovseter: Ta T-bane 2 (Østeråsbanen) fra sentrum. Gå av på Hovseter stasjon; 5 minutter å gå fra stasjonen. Følg Gamle Hovsetervei opp fra T-banestasjonen, ta til høyre inn Henriks vei og rett frem. Når du har krysset bilveien har du skolen rett foran deg.

Last ned kart