Oslo kursene 2018-01-23T10:23:39+00:00

Oslokurset

Oslo Course Upper School

PRAKTISK INFORMASJON

• Grunnkurs i steinerpedagogikk, uke 30.
  • Oslokurset, uke 31.
  • Videregående kurs, uke 31
  • Påmeldingen foregår elektronisk.

Våre Studenter

Oslokursene – et sentralt møtested for steinerpedagoger

Oslokursene er en årlig begivenhet som Steinerhøyskolen arrangerer hver sommer i slutten av juli og begynnelsen av august. Oslokursene er for alle interesserte og har etablert seg som et sentralt møtested for steinerpedagoger fra hele Skandinavia.

For english version scroll down.

Når arrangeres Oslokursene?

Oslokursene blir arrangert i uke 30 og 31. Kurssamlingen består av tre kurs som blir arrangert i lokalene til Rudolf Steinerskolen på Hovseter i Oslo.

Hva inneholder Oslokursene?

• Grunnkurs i steinerpedagogikk, uke 30, fra 23. – 27. juli. Kurset retter seg mot nye lærere, vikarer og assistenter. Vi går gjennom grunntankene i det metodiske og på det enkelte klassetrinn og hvordan læreplanen er lagt opp. I tillegg øver vi enkelte kunstneriske elementer – eurytmi, formtegning, maling. Deler av kurset er lagt opp som gruppearbeid siktet inn mot den enkelte deltakers virke i skolen.
  • Oslokurset, uke 31, fra 30. juli – 3. august. I år fyller Oslokurset 25 år, og dette har vi tenkt til å feire sammen med dere, så hold av dagenen! Vi arbeider nå med programmet, og det vil åpnes for påmelding rundt påsketider.

Oslokurset er spesielt rettet mot steinerskolelærere, men det er også godt egnet for alle pedagoger som vil lære mer om de steinerpedagogiske ideer, fagdidaktikk og praksis. Det er lagt vekt på at sentrale fagområder skal være dekket for alle klassetrinn, fra 1.-10. klasse, og at det skal være et stort utvalg av praktisk-kunstneriske fag. Kurslederne er dyktige, kunnskapsrike og erfarne forelesere som skaper engasjement for sine fagområder. Det er mye å glede seg til!

Oslo Upper School Course for english speaking teachers

We are very happy for the second time to offer a workshop specifically developed to meet needs and wishes from teachers in Waldorf Upper Schools! This upper school course will be given in English, in order to reach teachers also outside Scandinavia. The Oslo Courses has, since 1993, been organized the first week of August. Every summer nearly 300 teachers from the Nordic countries meet to learn more, discuss and share their knowledge and experience.

Click here for location.

Some of the very best, most experienced, well-educated, creative and innovative teachers we know will be invited, and hopefully both content and structure will be appreciated.

Contact us for more information about Oslo upper school courses

Hvor avholdes Oslokursene?

Oslokursene blir avholdt i Flyveien 2 på Hovseter: Ta T-bane 2 (Østeråsbanen) fra sentrum. Gå av på Hovseter stasjon; 5 minutter å gå fra stasjonen. Følg Gamle Hovsetervei opp fra T-banestasjonen, ta til høyre inn Henriks vei og rett frem. Når du har krysset bilveien har du skolen rett foran deg.
Klikk her for veibeskrivelse.