Høyskolelektor

Underviser:
Sosialpedagogikk

Utdannelse:

Josefin har master i historie fra Universitet i Bergen, i tillegg til utdanning fra Steinerhøyskolen i pedagogikk og elevkunnskap, og modellering. Hun går tiden på masterutdanningen ved Steinerhøyskolen. Hun har vært aktiv både som skribent og foredragsholder gjennom flere år, og har ofte fokus på oppvekst, skole og menneskelighet.

Arbeidserfaring:

På høyskolen underviser hun på bachelorgraden i sosialpedagogikk og er praksisansvarlig for studiet.