Sosialpedagogikk er spennende!

For hver modul får jeg nye ideer for framtiden. Tiden vil vise hvor jeg ender…

Jeg heter Mia Skaget, 26 år fra Trondheim.

Jeg har jobbet på Steinerskolen på Rotvoll siden 2011 som elevassistent og som skolens potet. Etter flere år med jobberfaring på Steinerskolen, bestemte jeg meg for å få utviklet kunnskapen om Antroposofien og Steinerpedagogikk.

Jeg tar en Bachelor i Sosialpedagogikk som er et samlingsbasert studiet fordelt på fire år. Det å kunne kombinere jobb med å ta en bachelorgrad ved siden er gull verdt. Etter jeg begynte på Steinerhøyskolen har jeg hatt en personlig utvikling og jeg har mye glede av å ha blitt kjent med mange av mine medstudenter som er aktive i samme miljø som meg. Vi lærer mye av hverandre.

Nå for tiden bor jeg i Lofoten hvor jeg har et opplevelses år. Det skulle absolutt vært et antroposofisk sted i den ville naturen i Nord.
For hver modul får jeg nye ideer for framtiden. Tiden vil vise hvor jeg ender…

Når jeg er ferdig med studiet vil jeg fortsette å jobbe med mennesker som har utfordringer i hverdagen. Det gir meg veldig mye å kunne hjelpe andre.