Felleslærerstevnet 2017

Kjære alle i steinerskolene!

Hjertelig velkommen til årets

FELLESLÆRERSTEVNET 26. – 28. OKTOBER 2017 PÅ RUDOLF STEINERSKOLEN I MOSS

Hva kan vekke det enkelte barn til gledefylt innsats. Hvilke elementer i vår undervisning gjør elevene i stand til å skape et riktig forhold mellom handling og tenkning? Hva er kilder til et fruktbart forhold til unge mennesker? Hva vekker og hva svekker livskrefter?

Detter er forhold Felleslærerstevnet 2017 vil sette i fokus med temaet:

Livskrefter

livskvalitet – livsmestring – livsviktig

Arne Enge, antroposofisk lege og skolelege, vil slå an tonen med et foredrag om rytmers betydning for livskrefter og helse. Morten Stene, Mary Barratt-Due, Ellen Fjeld Köttker og Erik Marstrander, som alle underviser på Steinerhøyskolen, skal belyse temaet ut fra sine virkefelt i dagene som følger.

De sentrale temaene skal bearbeides videre i arbeidsgrupper; både teoretiske og kunstnerisk/praktiske. Noen av arbeidsgruppene skal bidra til å utforme en felles hendelse fredag kveld; KLANGMØRKE – LYSROM. Her ser vi for oss store kor, flammeteater, klangverk og lyssatte strukturer – både ute og inne. Musikeren og billedkunstneren Manfred Bleffert kommer med alle sine gonger og klangspill.

Stevnet er utviklet sammen med Steinerhøyskolen og Steinerskoleforbundet og er samtidig en markering av 40-årsjubileet til Steinerskolen i Moss.

Meld deg på stevnet innen 15. oktober 2017, og på din gruppe.  Husk å krysse av for et andrevalg i tilfelle gruppen du helst vil være med i er overfylt eller må avlyses.

Velkommen til Steinerskolen i Moss!

LAST NED PROGRAM

PÅMELDING