En tradisjon ved Steinerhøyskolen er at studieåret avsluttes med avgangsstudentenes teaterforestilling. I år (som i fjor) er samtlige klasser involvert i prosjektet hvor for eksempel 1.klassene står for produksjon av kostymer og kulisser. Om stykket sier forfatteren, høyskolelektor Frode Barkved:

I dette drømmespillet trekkes hendelsestråder fra hverandre og knytes sammen og et spørsmål blir stilt: – Skriver vi selv våre liv eller blir vi skrevet? Vi møter den norrøne guden Balder i en over-sensitiv ung manns skikkelse. Han mangler skygge, han mangler tyngde og beskyttelse; som et barn tar han inn alt rundt seg. Et merkelig vesen – en Golem – vokser ut av farens rygg, noe to TV-verter vet å lage god intimfjernsyn av. Som et Eureka går det brått opp for faren hvordan tingene henger sammen. Det fører til at Balders søster oppsøker en venn av familien: psykologen/volven Eva. Nå gjelder det å redde Balder slik at han kan utføre sitt livsoppdrag. For å gjøre det må de to krysse de grensene som skiller menneskene fra naturkreftene.

Forestillinger i aulaen onsdag 12. juni og torsdag 13. juni kl. 19.00.